דיילי באזז
  • OMG
  • בעלי חיים
  • בריאות
  • חם ברשת
  • מחמם את הלב
  • עשה זאת בעצמך
  • גיפטיפיי – מתנות עם סיפור
  • OMG
  • בעלי חיים
  • בריאות
  • חם ברשת
  • מחמם את הלב
  • עשה זאת בעצמך
  • גיפטיפיי – מתנות עם סיפור
ראשי » חם ברשת » תפוחים הופכים חומים תוך מספר שניות. הטריק הזה שומר עליהם טריים יותר מ 24 שעות!

תפוחים הופכים חומים תוך מספר שניות. הטריק הזה שומר עליהם טריים יותר מ 24 שעות!

מערכת דיילי באזז 26/05/2017

תפוחים שהופכים חומים זה אחד הדברים המעצבנים. הם עדיין די טעימים, אבל לא נראים מזמינים כלל.

הטריק הזה יכול לעבוד גם על אגסים, ואפילו תפוחי אדמה, אבל ישנם כמה טריקים נוספים שאתם יכולים לעשות כדי להאריך את חיי המדף של הפירות שאתם אוהבים.

כמו למשל, נסו לעטוף את קצוות הבננה (את הגבעול) בניילון נצמד. הבננה תישאר טרייה הרבה יותר זמן ולא תירקב.

אז כדי לשמור על תפוחים ואגסים טריים זמן רב יותר אחרי שחתכתם אותם, כל מה שאתם צריכים לעשות זה להשרות אותם כמה דקות בכוס מים עם 2 כפות דבש, וזה הכל. התפוח ישאר טרי למשך 24 שעות לפחות – כן, אחרי שחתכתם אותו!

צפו בסרטון כדי לראות איך זה קורה:

חנות המתנות בעיצוב אישי שמשגעת את ישראל! לחצו למתנה הבאה שלכם

אגסים פירות תפוח תפוחים
[fbcomments]
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

תן לנו לייק
‎דיילי באזז - חדשות, קצת אחרת‎
צילומי הריון
פרסומת
  • גיפטיפיי – מתנות עם סיפור
  • שטיחי כניסה בעיצוב אישי
  • מתנות ליום הולדת
חדש בבאזז

לא נמצאו פוסטים

גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס