דיילי באזז
  • OMG
  • בעלי חיים
  • בריאות
  • חם ברשת
  • מחמם את הלב
  • עשה זאת בעצמך
  • גיפטיפיי – מתנות עם סיפור
  • OMG
  • בעלי חיים
  • בריאות
  • חם ברשת
  • מחמם את הלב
  • עשה זאת בעצמך
  • גיפטיפיי – מתנות עם סיפור
ראשי » חם ברשת » הפסיקו לבזבז מים בבישול פסטה בסיר – הטריק הזה הרבה יותר טוב

הפסיקו לבזבז מים בבישול פסטה בסיר – הטריק הזה הרבה יותר טוב

מערכת דיילי באזז 13/01/2019

פסטה היא אחת המנות האהובות ביותר, במיוחד על ילדים, לכן הורים מוצאים עצמם מבשלים את המנה האיטלקית לפחות פעם אחת בשבוע.

רובנו מוגבלים בזמן וחלק מהפסטות, במיוחד ספגטי, לוקח זמן רב להכין.

ואם אתם כמוני, אז הספגטי לפעמים יוצא רך או שנדבק יחד. לא הבסיס הטוב ביותר לארוחה.

אבל לאחרונה מצאתי טיפ מעולה לבישול מהיר של פסטה ועם תוצאות הרבה יותר טובות, והכל מתחיל עם מחבת.

תמיד צריך לחכות הרבה זמן עד שהמים רותחים בסיר לפני שמכניסים את הפסטה, אבל עם השיטה החדשה שלו אפשר לוותר על השלב הזה לגמרי.

חוסך מים, זמן ואנרגיה

אם תחליפו סיר במחבת ולא תחכו עד שהמים ירתחו, אז אתם יכולים לחסוך מים וזמן.

מה שלמדתי מהסרטון הזה, זה שמים רותחים גורמים לאטריות להידבק יחד עד על ידי הכנסת ספגטי ישר למים קרים אתם יכולים למנוע את זה.

אפילו ישארו לכם קצת מי פסטה אותם תוכלו להוסיף לרוטב כדי להסמיך אותו. הלוואי והייתי מכיר את הטריק הזה קודם.

בבקשה שתפו אותו עם כל החברים שלכם שאוהבים פסטה ואוהבים טריקים חוסכי זמן למטבח.

חנות המתנות בעיצוב אישי שמשגעת את ישראל! לחצו למתנה הבאה שלכם

איך להכין ספגטי בישול פסטה בישול פסטה במחבת מתכון לפסטה ספגטי ספגטי במחבת פסטה פסטה במחבת
[fbcomments]
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

תן לנו לייק
‎דיילי באזז - חדשות, קצת אחרת‎
צילומי הריון
פרסומת
  • גיפטיפיי – מתנות עם סיפור
  • שטיחי כניסה בעיצוב אישי
  • מתנות ליום הולדת
חדש בבאזז

לא נמצאו פוסטים

גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס