דיילי באזז
  • OMG
  • בעלי חיים
  • בריאות
  • חם ברשת
  • מחמם את הלב
  • עשה זאת בעצמך
  • גיפטיפיי – מתנות עם סיפור
  • OMG
  • בעלי חיים
  • בריאות
  • חם ברשת
  • מחמם את הלב
  • עשה זאת בעצמך
  • גיפטיפיי – מתנות עם סיפור
ראשי » OMG » אזהרה לכולם! זאת הסיבה המפחידה שאסור לעולם להפריד עובש מלחם

אזהרה לכולם! זאת הסיבה המפחידה שאסור לעולם להפריד עובש מלחם

מערכת דיילי באזז 11/09/2017

אתם קונים כיכר לחם במאפייה או בסופר מרקט, ובואו נודה על האמת, לחם כבר לא כל כך זול, במיוחד אם קונים לחם ‘לא רגיל’.

אם אתם משאירים אותו על השיש זמן רב מדי, כולנו יודעים שהוא יתחיל לעלות עובש. ורבים פשוט מקלפים את חתיכת העובש ואוכלים את הלחם בכל זאת.

אחרי הכל, עובש או רק פנצילין – נכון? טעות!

משרד החקלאות אומר שקילוף העובש ואכילת הלחם הוא רעיון רע! למעשה, אם יש עובש על הלחם – זרקו אותו לפח! הבעיה היא שכאשר יש עובש שאם יכולים לראות – תמיד יש עובש שאתם לא רואים.

הנבגים המיקרוסקופיים יכולים להיות מפוזרים על כל הלחם. מריאנה גרייבלי, נציגת משרד החקלאות האמריקני, אמרה בראיון, שלא קל להסיר עובש מלחם, מכיוון שהוא רך ומחלחל פנימה.

גרייבלי ציינה שעובש יכול בקלות לחדור את הלחם – כאילו יש לו שורשים. מפחיד!

עובש זקוק לסביבה חמה ולחה כדי לגדול, מה שהופך את שקית הלחם לסביבת גידול אופטימלית עבור החומר המגעיל הזה. עובש וחיידקים בדרך כלל יגדלו ויצמחו יחד.

אז זכרו שאכילת לחם אפילו אחרי שגירדתם ממנו טיפת עובש קטנה יכולה לגרום לכם להיות חולים מאוד.

אתם יכולים לשמור על הלחם במקרר כדי למנוע גדילת עובש, או להקפיא אותו. אחרי ההקפאה הדבר הטוב ביותר הוא להפשיר את הלחם בטמפרטורת החדר.

שמרו על עצמכם ועל המשפחה שלכם, אם יש עובש, זורקים לפח מיד!

חנות המתנות בעיצוב אישי שמשגעת את ישראל! לחצו למתנה הבאה שלכם

לחם עובש עובש על לחם
[fbcomments]
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

תן לנו לייק
‎דיילי באזז - חדשות, קצת אחרת‎
צילומי הריון
פרסומת
  • גיפטיפיי – מתנות עם סיפור
  • שטיחי כניסה בעיצוב אישי
  • מתנות ליום הולדת
חדש בבאזז

לא נמצאו פוסטים

גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס